Pronađi hotel:
  Pretraga

  Detalji ponude
  avion

  Usluga:

  Ultra all inclusive

  Soba:

  Ponuda - Delphin BE Grand Resort *****
  LOKACIJA:   Najnoviji hotel iz lanca Delphin, nalazi se na samoj plaži. Nekadašnji Rixos Lares, od centra Antalije je udaljen 15 km a od aerodroma 10 km.

  HOTELSKA PONUDA: U svom sastavu hotel ima glavni restoran, 5 a la carte restorana (italijanski, meksički, turski, riblji i kineski specijalizovan za jela dalekog istoka), bar na plaži, 8 barova od kojih jedan služi lagane obroke u toku dana. Od dodatnih sadržaja hotel ima shoping centar, internet centar, menjačnicu, frizerski salon i rent a car službu. Preporuka je za sve uzraste, posebno za porodice sa decom. Gostima su na raspolaganju zatvoreni i otvoreni bazen kao i otvoreni bazen za decu. Spoljašnji kompleks bazena prostire se na 5600 m2 od kojih jedan ima manji aqua park sa 3 vodena tobogana. Spa centar u ponudi ima tursko kupatilo, saunu i različite vrste masaža. Ljubiteljima aktivnog odmora hotel nudi 2 fitnes centra, fudbalksi teren, 6 teniskih terena, boćanje, pikado, akvabik, kuglanje i pojedine sportove na vodi. Za najmlađe goste u ponudi hotela nalazi se mini klub u čijem je sastavu igraonica, mini bioskop, luna park, mini disco, a tu je i poseban tim animatora. Za goste hote,la ležaljke i suncobrani su besplatni.

  SMEŠTAJ:  Hotel ima ukupno 534 soba. U našoj ponudi se nalaze standardne sobe BE TRENDY, ima ih ukupno 313, svaka je 35m2, pogodne su za smeštaj do 3 odrasle osobe i jednog deteta do 15 god, BE LARGE veličine 42m2, takodje je dozvoljen smeštaj do 3 odrasle osobe i jednog deteta do 15 god. Porodične sobe u našoj ponudi su BE FAMILY A , 56m2 , sastaoje se iz dve odvojene sobe, BE FAMILY LOFT koje se takodje sastoje od dve odvojene prostorije, površine 70m2. U oba tipa porodičnih soba moguće je smestiti do 4 odrasle osobe i jedno dete do 15 godina.

  Sve sobe su izuzetno moderno dizajnirane, poseduju mini bar, sef, balkon, satelitsku TV, klimatizovane su, poseduju pribor za kuvanje čaja i kafe.

  USLUGA: UAI - ultra all inclusive.

  U konept je uključeno: doručak, kasni doručak, lučak, večera, noćni obrok, a la carte restorani tokom boravka jedna poseta je besplatna – uz predhodnu rezervaciju, lokalna alkoholna pića, bezalkoholan i neka uvozna pića, sveže cedjeni sokovi, mini bar u sobama koji se svakog dana dopunjuju vodom, sokovima, pivom, vinom, vodom, korišćenje teniskih terena, aerobik, gimnastika, step, pikado. Spa centar besplatno nudi usluge turskog kupatiloa, saune, partnog kupatila.Fitnes centar u kome su organizovani pilates časovi, teretana, deo za kardio program. Gosti mogu učestovati u večernjim shou programima, turnirima na bazenu, animaicijama a organizovan je i disko.

  Za najmladje je obezbedjen lunapark, Aquapark sa 7 tobogana dok je Aquapark za odrasle opremljen sa 9 tobogana. Dečiji mini klub je organizovan tokom letnje sezone, a za odrasle mirni deo na plaži , bez animacija.

  Dodatno se naplaćuju: jela i pića van vremena predivdjenog za koncept, luksuzna uvozna pića,  igraonica sa Sony PS , kuglana, bilijar, stoni fudbal, tretmani tela i lica u Wellness centru, usluge salona kozmetičkog, kupanje u kleopatrinom mleku. Na plaži se dodatno naplaćuju sportovi na vodi. Časovi tenisa.


  Wifi je dostupan u hotelu na celoj površini i besplatan je .


  Program putovanja:

  1. dan BEOGRAD – ANTALIJA – Kemer,Lara,Antalija,Belek,Side, Alanja

  Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije SunLine Travel . Poletanje za Antaliju. Sletanje na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela i smeštaj. Korišćenje usluge prema izboru. Noćenje.

  2. – 7/10//11/14. dan Kemer,Lara,Antalija,Belek,Side, Alanja

  Boravak u izabranom hotelu. Mogućnost organizovanja nekog od fakultativnih izleta.

  8/10/11/15 .dan - ANTALIJA – BEOGRAD

  Korišćenje uplaćene usluge do polaska na aerodrom.

  Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje na aerodrom u Beogradu.

  VAŽNA NAPOMENA: PASOŠI PUTNIKA MORAJU VAŽITI NAREDNIH MINIMUM ŠEST MESECI OD MOMENTA POLASKA NA PUT

  U cenu putovanja je uračunato:

  • avio prevoz na relaciji Beograd – Antalija - Beograd;
  • transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom;
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge UAI (ultra all inclusive), AI (sve uključeno) ili HB (polupansion), usluge lokalnog predstavnika agencije na destinaciji .

   

  U cenu putovanja nije uračunato:

  • avio takse ( 57.4 eur – iznos je podložan promenama do dana polaska na put, a postoji i mogućnost povećanja cene goriva o čemu bi putnici bili blagovremeno obavešteni), putno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti i posete, posebne usluge i individualni zahtevi.
  • dinarski deo aranžmana (600 dinara - odrasli; 300 dinara - deca)

   

  Važne napomene:

  - Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije.

  - Obzirom da su vremena letova podložna promenama molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put.

  - Usled promena na monetarnom tržištu agencija Sunline Travel zadržava pravo korekcije cena.

  - Uz ovaj program putovanja i cenovnik važe opšti uslovi putovanja agencije Sunline Travel od 25.0.2019. godine, koji su deo ugovora o putovanju.

  - Svi navedeni iznosi su u evrima i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnon kursu Raiffeisen banke za efektivu na dan plaćanja.

  - Klijenti su dužni da se upoznaju sa opštim uslovima putovanja agencije SunLine Travel i da svojim potpisom na prijavi ili obračunu daju saglasnost sa istim.

  - Cene za decu (prvo i drugo dete): važe samo u slučaju kada deca dele sobu sa dve odrasle osobe.

  - Popusti za decu vaze isključivo u pratnji dve odrasle osobe, prema uslovima naznačenim u tabelama.

  - Broj, vrsta, karakteristike i način posluživanja obroka dati su u detaljnim opisima UAI, AI I HB koncepta svakog hotela posebno.

  Sunline Travel prodajna mesta

  Sunline Travel Beograd
  Beogradska 18, ulaz iz Njegoševe 11000 Beograd

  Tel. & Fax: (+381) 11 2443-000, 3285-688, 3285-988
  email: info@sunline.rs

   

   

  Novi Beograd YUBC
  Movimondo DOO
  YUBC Bulevar Mihajla Pupina 10a,lok.13
  Tel. (+381) 11 311 8790, 311 -8792

   

   

  Novi Beograd - Belville
  Mipego DOO
  Đorđa Stanojevića 11a / Lok. 3
  Tel. (+381) 11 428 02 56

   

   

  Novi Sad
  Putopis
  Cara Dušana 57
  Tel. (+381) 21 474 0868

   

  LICENCA br. OTP 13/2010 OD 28.10.2010