Pronađi hotel:
  Pretraga

  Detalji ponude
  avion

  Usluga:

  Ultra all inclusive

  Soba:

  Ponuda - Delphin Diva Hotel *****
  LOKACIJA

  Hotel Delphin Diva Premiere nalazi se na plaži Lara, na 15km od grada Antalije i 10km od aerodroma. Otvoren je 2004. a poslednji put renoviran 2012.godine i zauzima površinu od 24.000m2. Ima izlaz na prelepu peščano-šljunkovitu plažu dugu 230m, na kojoj su ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri za plažu besplatni za goste hotela.

  HOTELSKA PONUDA

  Glavni restoran ''Amber'', 7 a la carte restorana (uz prethodno obaveznu rezervaciju, besplatno korišćenje je jednom tokom boravka), 11barova otvoreni bazen, akva park sa 8 tobogana, bazen za relaksaciju, dečiji bazen, dečiji bazen sa toboganima, zatvoreni bazen, teniski teren, stoni tenis, fudbal, košarka, wifi u lobiju, menjačnica, pikado, aerobik, Spa i fitness centar, sauna, hamam, parno kupatilo, bogat animacioni program, bioskop, amfiteatar, igralište za decu, luna park, rent a car, a uz doplatu: doktor, bilijar, kuglanje, motorizovani sportovi na vodi, jacuzzi, masaže, časovi ronjenja, slot aparati, čuvanje dece.

  SMEŠTAJ

  Hotel ima ukupno 462 sobe u glavnoj šestospratnoj zgradi.Standardne sobe su komforne veličine 26-30m2, pogodne za smeštaj do 3 odrasle osobe i deteta do 15 godina, ima ih ukupno 387, klimatizovane su, imaju balkon, parket na podu, mini bar koji se svakodnevno obnavlja (bezalkoholna pića, pivo, voda, grickalice i čokolada), ketler za pripremanje čaja i kafe, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, sef (besplatan), telefon, SatTV. U ponudi su porodične sobe, veličine 37 m2, sastoje se od 2 odvojene sobe i jednog kupatila i mogu ugostiti do 4 odrasle osobe i jedno dete do 15 godina.

  USLUGA

  Usluga je ultra all inclusive, prema hotelskim pravilima.

  U ultra all inclusive concept je uključeno

  doručak, ručak, večera, kasni doručak, noćni obrok, pića domaće proizvodnje alkoholna i bezalkoholna, neka uvozna pića, pića u mini baru u sobi, teniski teren i oprema uz depozit, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, animacije, wi fi u lobiju, po jedan obrok u a la carte restoranima uz predhodnu rezervaciju, vaterpolo, gimnastika u vodi, odbojka na plaži, pikado, kanu, dečiji mini klub, igralište, peškiri za plažu, room servis 00 – 06 h

  Dodatno se plaća

  obroci i pića van predvidjenog vremena za uai uslugu, luksuzna uvozna pića, osvetljenje teniskih terena u večernjim terminima, jedan a la carte restoran – 6 je moguće koristiti samo uz rezervaciju, kompjuterske igrice, kuglana, masaže, frizer, salon lepote, internet kafe, bilijar, doktor, pranje i peglanje veša, room servis  06 – 00 h


  Program putovanja:

  1. dan BEOGRAD – ANTALIJA – Kemer,Lara,Antalija,Belek,Side, Alanja

  Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije SunLine Travel . Poletanje za Antaliju. Sletanje na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela i smeštaj. Korišćenje usluge prema izboru. Noćenje.

  2. – 7/10//11/14. dan Kemer,Lara,Antalija,Belek,Side, Alanja

  Boravak u izabranom hotelu. Mogućnost organizovanja nekog od fakultativnih izleta.

  8/10/11/15 .dan - ANTALIJA – BEOGRAD

  Korišćenje uplaćene usluge do polaska na aerodrom.

  Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje na aerodrom u Beogradu.

  VAŽNA NAPOMENA: PASOŠI PUTNIKA MORAJU VAŽITI NAREDNIH MINIMUM ŠEST MESECI OD MOMENTA POLASKA NA PUT

  U cenu putovanja je uračunato:

  • avio prevoz na relaciji Beograd – Antalija - Beograd;
  • transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom;
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge UAI (ultra all inclusive), AI (sve uključeno) ili HB (polupansion), usluge lokalnog predstavnika agencije na destinaciji .

   

  U cenu putovanja nije uračunato:

  • avio takse ( 57.4 eur – iznos je podložan promenama do dana polaska na put, a postoji i mogućnost povećanja cene goriva o čemu bi putnici bili blagovremeno obavešteni), putno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti i posete, posebne usluge i individualni zahtevi.
  • dinarski deo aranžmana (600 dinara - odrasli; 300 dinara - deca)

   

  Važne napomene:

  - Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije.

  - Obzirom da su vremena letova podložna promenama molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put.

  - Usled promena na monetarnom tržištu agencija Sunline Travel zadržava pravo korekcije cena.

  - Uz ovaj program putovanja i cenovnik važe opšti uslovi putovanja agencije Sunline Travel od 25.0.2019. godine, koji su deo ugovora o putovanju.

  - Svi navedeni iznosi su u evrima i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnon kursu Raiffeisen banke za efektivu na dan plaćanja.

  - Klijenti su dužni da se upoznaju sa opštim uslovima putovanja agencije SunLine Travel i da svojim potpisom na prijavi ili obračunu daju saglasnost sa istim.

  - Cene za decu (prvo i drugo dete): važe samo u slučaju kada deca dele sobu sa dve odrasle osobe.

  - Popusti za decu vaze isključivo u pratnji dve odrasle osobe, prema uslovima naznačenim u tabelama.

  - Broj, vrsta, karakteristike i način posluživanja obroka dati su u detaljnim opisima UAI, AI I HB koncepta svakog hotela posebno.

  Sunline Travel prodajna mesta

  Sunline Travel Beograd
  Beogradska 18, ulaz iz Njegoševe 11000 Beograd

  Tel. & Fax: (+381) 11 2443-000, 3285-688, 3285-988
  email: info@sunline.rs

   

   

  Novi Beograd YUBC
  Movimondo DOO
  YUBC Bulevar Mihajla Pupina 10a,lok.13
  Tel. (+381) 11 311 8790, 311 -8792

   

   

  Novi Beograd - Belville
  Mipego DOO
  Đorđa Stanojevića 11a / Lok. 3
  Tel. (+381) 11 428 02 56

   

   

  Novi Sad
  Putopis
  Cara Dušana 57
  Tel. (+381) 21 474 0868

   

  LICENCA br. OTP 13/2010 OD 28.10.2010