Pronađi hotel:
  Pretraga

  Detalji ponude
  avion

  Usluga:

  Ultra all inclusive

  Soba:

  Ponuda - Lara family club ****`
  LOKACIJA:  odličan hotelski kompleks, samo 14km udaljen od aerodroma u Antaliji, nalazi se na prestižnoj Lari u blizini grada Antalija od koga ga deli 9km. Plaža je udaljena od hotela 330 m, peščano šljunkovita je.

  HOTELSKA PONUDA:  Glavni restoran, riblji restoran, italijanski restoran, restoran sa turskim specijalitetima, restoran azijske kuhinje, roštilj, meksički restoran, barovi u lobiju, pored bazena, snack restoran, bar na plaži, gozleme, bar u disku, glavni bazen, dečiji bazen sa 4 tobogana, Aquapark bazen sa 4 tobogana za odrasle, sportski sadržaji, Spa centar, noćni klub, dečiji klub, prodavnice, fotograf

  SMEŠTAJ:

  SMEŠTAJ: hotel je podeljen na 4 objekta i poseduje ukupno 348 soba . U našoj ponudi se nalaze standardne sobe, pogodne za smeštaj dve osobe, veličine 30m2, superior sobe, 35m2, mogu ugostiti do 3 odrasle osobe i jedno dete do 13 godina. Porodične sobe su veoma prostrane, 70m2, poseduju dve odvojene spavaće sobe i dnevni boravak, i mogu ugostiti do 4 odrasle osobe i jedno dete do 13 godina, ili čak 5 odraslih osoba.

  Sve sobe su klimatizovane, poseduju LCD TV, mini bar, sef, kupatilo sa tušem i fenom, balkon.

   

  USLUGA : ultra all inclusvie

  U all inclusive koncept je uključeno: doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine. Tokom boravka je moguće koristiti usluge a la carte restorana dva puta uz predhodnu rezervaciju , odnosi se na boravak od 7 noćenja i više, domaća pića alkoholna i bezalkoholna, mini bar u sobama u kojima su dostupni voda, mineralna voda, pivo domaće proizvodnje koje se ne dopunjuje tokom boravka za razliku od vode koja se dopunjuje dnevno, sladoled u periodu 16 – 18h, bilijar, stoni tenis, pikado, shutlle bus koji vozi do plaže, peškiri za plažu ležaljke i suncobrani, fintes centar, tursko kupatilo, Jakuzzi, parno kupatilo, wi fi na javnim površinama i na plaži, korišćenje teniskih terena, košarkaški tereni, odbojka na plaži, mini fudbal, animacije, mini klub, igralište

  Dodatno se naplaćuje: sva flaširana pića, uvozna pića, jelo i pića van vremena predvidjenog za all inclusive, sportovi na vodi, korišćenje kabina na plaži, sauna, masaže, usluge salona lepote, Spa tretmani, prodavice, fotograf, korišćenje teniskih terena u večernjim satima uz osvetljenje, usluge dadilje.

   


  Program putovanja:

  1. dan BEOGRAD – ANTALIJA – Kemer,Lara,Antalija,Belek,Side, Alanja

  Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije SunLine Travel . Poletanje za Antaliju. Sletanje na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela i smeštaj. Korišćenje usluge prema izboru. Noćenje.

  2. – 7/10//11/14. dan Kemer,Lara,Antalija,Belek,Side, Alanja

  Boravak u izabranom hotelu. Mogućnost organizovanja nekog od fakultativnih izleta.

  8/10/11/15 .dan - ANTALIJA – BEOGRAD

  Korišćenje uplaćene usluge do polaska na aerodrom.

  Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje na aerodrom u Beogradu.

  VAŽNA NAPOMENA: PASOŠI PUTNIKA MORAJU VAŽITI NAREDNIH MINIMUM ŠEST MESECI OD MOMENTA POLASKA NA PUT

  U cenu putovanja je uračunato:

  • avio prevoz na relaciji Beograd – Antalija - Beograd;
  • transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom;
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge UAI (ultra all inclusive), AI (sve uključeno) ili HB (polupansion), usluge lokalnog predstavnika agencije na destinaciji .

   

  U cenu putovanja nije uračunato:

  • avio takse ( 57.4 eur – iznos je podložan promenama do dana polaska na put, a postoji i mogućnost povećanja cene goriva o čemu bi putnici bili blagovremeno obavešteni), putno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti i posete, posebne usluge i individualni zahtevi.
  • dinarski deo aranžmana (600 dinara - odrasli; 300 dinara - deca)

   

  Važne napomene:

  - Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije.

  - Obzirom da su vremena letova podložna promenama molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put.

  - Usled promena na monetarnom tržištu agencija Sunline Travel zadržava pravo korekcije cena.

  - Uz ovaj program putovanja i cenovnik važe opšti uslovi putovanja agencije Sunline Travel od 25.0.2019. godine, koji su deo ugovora o putovanju.

  - Svi navedeni iznosi su u evrima i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnon kursu Raiffeisen banke za efektivu na dan plaćanja.

  - Klijenti su dužni da se upoznaju sa opštim uslovima putovanja agencije SunLine Travel i da svojim potpisom na prijavi ili obračunu daju saglasnost sa istim.

  - Cene za decu (prvo i drugo dete): važe samo u slučaju kada deca dele sobu sa dve odrasle osobe.

  - Popusti za decu vaze isključivo u pratnji dve odrasle osobe, prema uslovima naznačenim u tabelama.

  - Broj, vrsta, karakteristike i način posluživanja obroka dati su u detaljnim opisima UAI, AI I HB koncepta svakog hotela posebno.

  Sunline Travel prodajna mesta

  Sunline Travel Beograd
  Beogradska 18, ulaz iz Njegoševe 11000 Beograd

  Tel. & Fax: (+381) 11 2443-000, 3285-688, 3285-988
  email: info@sunline.rs

   

   

  Novi Beograd YUBC
  Movimondo DOO
  YUBC Bulevar Mihajla Pupina 10a,lok.13
  Tel. (+381) 11 311 8790, 311 -8792

   

   

  Novi Beograd - Belville
  Mipego DOO
  Đorđa Stanojevića 11a / Lok. 3
  Tel. (+381) 11 428 02 56

   

   

  Novi Sad
  Putopis
  Cara Dušana 57
  Tel. (+381) 21 474 0868

   

  LICENCA br. OTP 13/2010 OD 28.10.2010