Pronađi hotel:
  Pretraga

  Detalji ponude
  avion

  Usluga:

  Ultra all inclusive

  Soba:

  Ponuda - Queens Park Tekirova Resort & Spa *****
  LOKACIJA:  Hotelski kompleks se nalazi u srcu Tekirove, izlazi na široku peščano šljukovitu plažu koja je označena plavom zastavom – potvrdom visokog kvaliteta.  Kemer je udaljen 17km a aerodrom u Antaliji 70km. Hotel je okružen zelenilom, pun je sadržaja, izlazi na vrhunsku plažu – preporuka za sve , posebno za porodice sa decom.

  HOTELSKA PONUDA: Glavni resotoran, 4 a la carte restorana – italijanski, kineski, restoran sa otomanskim specijalitetima, riblji restoran, bar u lobiju, snek bar, bar pored bazena, Lounge bar, bar u disku, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazen, mini klub za najmladje, deo plaže za aktivnosti – odbojku na plaži, razne sportske aktivnosti na plaži i u okviru hotela, manji šoping centar, usluge doktora, pranje i peglanje veša. Hotel poseduje i Spa centar koji nudi tretmane za relaksaciju kao i salon lepote. Plaža je označena plavom zastavom, peščano šljunkovita , dugačka 140m, poseduje ležaljke i suncobrane koji su besplatni za goste hotela, a i mogućnost većeg broja sportskih aktivnosti.

  SMEŠTAJ: Hotelski kompleks poseduje 530 soba, na raspolaganju su, uz standardne, i povezane sobe za smeštaj većih porodica.Standardne sobe su 27m2, mogu da ugoste 2 odrasle osobe i 2 deteta do 12 godina, ili 3 odrasle osobe. Povezane sobe su 58m2 sastoje se iz dve odvojene prostorije i mogu da ugoste i do 5 odraslih osoba i jedno dete do 12 godina.  Sve sobe su klimatizovane, poseduju mini bar , sef, prostrane su i veoma ukusno dizajnirane. Svaka je opremljena satelitskom TV, balkonom, telefonskom linijom. Kupatila poseduju fen i kadu.

  Usluga je ultra all inclusive

  U koncept je uključeno : doručak, ručak, večera, užine, kasni doručak, užine, noćni obrok, gozleme, snekovi, pića alkoholna i bezalkoholna domaće proizvodnje i neka uvozna, stoni tenis, nemotorizovani sportovi na vodi, animacije, sauna, tursko kupatilo, fintes centar, mini klub, peškiri za plažu, sef u sobama, ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena, wifi.

  Dodatno se plaća:

  Hrana i piće van vremena predvidjenog za ultra all inclusive koncept, luksuzna uvozna pića, sveže cedjeni sokovi, motorizovani sportovi na vodi, usluge doktora, masaže, usluge frizera, usluge u a la carte restoranima.


  Program putovanja:

  1. dan BEOGRAD – ANTALIJA – Kemer,Lara,Antalija,Belek,Side, Alanja

  Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije SunLine Travel . Poletanje za Antaliju. Sletanje na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela i smeštaj. Korišćenje usluge prema izboru. Noćenje.

  2. – 7/10//11/14. dan Kemer,Lara,Antalija,Belek,Side, Alanja

  Boravak u izabranom hotelu. Mogućnost organizovanja nekog od fakultativnih izleta.

  8/10/11/15 .dan - ANTALIJA – BEOGRAD

  Korišćenje uplaćene usluge do polaska na aerodrom.

  Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje na aerodrom u Beogradu.

  VAŽNA NAPOMENA: PASOŠI PUTNIKA MORAJU VAŽITI NAREDNIH MINIMUM ŠEST MESECI OD MOMENTA POLASKA NA PUT

  U cenu putovanja je uračunato:

  • avio prevoz na relaciji Beograd – Antalija - Beograd;
  • transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom;
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge UAI (ultra all inclusive), AI (sve uključeno) ili HB (polupansion), usluge lokalnog predstavnika agencije na destinaciji .

   

  U cenu putovanja nije uračunato:

  • avio takse ( 57.4 eur – iznos je podložan promenama do dana polaska na put, a postoji i mogućnost povećanja cene goriva o čemu bi putnici bili blagovremeno obavešteni), putno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti i posete, posebne usluge i individualni zahtevi.
  • dinarski deo aranžmana (600 dinara - odrasli; 300 dinara - deca)

   

  Važne napomene:

  - Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije.

  - Obzirom da su vremena letova podložna promenama molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put.

  - Usled promena na monetarnom tržištu agencija Sunline Travel zadržava pravo korekcije cena.

  - Uz ovaj program putovanja i cenovnik važe opšti uslovi putovanja agencije Sunline Travel od 25.0.2019. godine, koji su deo ugovora o putovanju.

  - Svi navedeni iznosi su u evrima i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnon kursu Raiffeisen banke za efektivu na dan plaćanja.

  - Klijenti su dužni da se upoznaju sa opštim uslovima putovanja agencije SunLine Travel i da svojim potpisom na prijavi ili obračunu daju saglasnost sa istim.

  - Cene za decu (prvo i drugo dete): važe samo u slučaju kada deca dele sobu sa dve odrasle osobe.

  - Popusti za decu vaze isključivo u pratnji dve odrasle osobe, prema uslovima naznačenim u tabelama.

  - Broj, vrsta, karakteristike i način posluživanja obroka dati su u detaljnim opisima UAI, AI I HB koncepta svakog hotela posebno.

  Sunline Travel prodajna mesta

  Sunline Travel Beograd
  Beogradska 18, ulaz iz Njegoševe 11000 Beograd

  Tel. & Fax: (+381) 11 2443-000, 3285-688, 3285-988
  email: info@sunline.rs

   

   

  Novi Beograd YUBC
  Movimondo DOO
  YUBC Bulevar Mihajla Pupina 10a,lok.13
  Tel. (+381) 11 311 8790, 311 -8792

   

   

  Novi Beograd - Belville
  Mipego DOO
  Đorđa Stanojevića 11a / Lok. 3
  Tel. (+381) 11 428 02 56

   

   

  Novi Sad
  Putopis
  Cara Dušana 57
  Tel. (+381) 21 474 0868

   

  LICENCA br. OTP 13/2010 OD 28.10.2010