Pronađi hotel:
    Pretraga


    Zvanično obaveštenje ambasade R. Tunis o uvođenju viznog režima.

    Detalji ponude
    avion

    Usluga:

    Polupansion

    Soba:

    Ponuda - Rixos The Palm *****




    RIXOS THE PALM 4*

    LOKACIJA

    Rixos The Palm Dubai se nalazi na sopstvenoj plaži u Dubaiju, nedaleko od Dubai koledža, Dubai Marine, Emirati Golf Kluba. Takođe, u blizini su Akva park i Ski Dubai. Smešten je na Palm Islands, sa pogledom na Arapski zaliv. Dubai International Aerodrom se nalazi na oko 48 km od hotela.

    HOTELSKA PONUDA:

    Rixos The Palm Dubai je fantastično odmaralište koje kombinuje razonodu, posao i odmor sa porodicom, zabave i aktivnosti. Hotel ima spoljni bazen okružen palmama  i besplatan dečiji klub bar na plaži sa barom. Besplatan bežični pristup internetu je dostupan na javnim mestima . Dodatne pogodnosti u hotelu obuhvataju teniske terene na otvorenom, fitnes centar i spa. Spa ima parne sobe i teretanu sa ličnim trenerima a nakon treninga, gosti mogu da uživaju uz organske biljne čajeve i sokove u vitamin baru. .
    Poznat je po svojoj gostoljubivosti, pažljivo izabranom personalizovanom uslugom i finom kuhinjom, Rikos The Palm Hotel dobio je globalno priznanje i najviše ocene iz uglednih specijalizovanih stručnih organa, kao što su američki Five Star Diamond nagrada i Conde Nast nagrada. Obezbedjen je besplatan transfer do Mall of the Emirates dva puta dnevno. Vodena taksi služba do Dubai Marine takodje saobraca dva puta dnevno.

    SOBE:

    Hotel poseduje 231 prostranu sobu i apartmane sa sveobuhvatnim pogledom u svakom pravcu. Klimatizovane sobe i apartmani u hotelu Rikos ukrašene su luksuznim nameštajem. Poseduju balkon sa pogledom na more, vrt ili bazen. Kupatila nude odvojene kade i tuševe, kreveti imaju Select Comfort dušek. 42 - inčni plazma televizori su opremljeni digitalnim kanalima . sa duboko natapanje kade i tuševe padavina. U sobi - kafa / čaj i flaširane vode dobrodoslice su obezbeđeni. Dodatne pogodnosti uključuju besplatne novine i papuče.


     



    Ujedinjeni Arapski Emirati su bliskoistočna država, bogata naftom, zauzimaju teritoriju jugoistočnog dela Arabijskog poluostrva uz Persijski zaliv. Sporazumom o osnivanju federacije , iz 1971. godine, šest emirata je konstituisalo monarhiju (kasnije se priključio i sedmi emirat ). Glavni grad je Abu Dabi , službeni jezik arapski a zvanična religija Islam.

    Bogata naftom i rezervama prirodnog gasa doprineo je veoma brzom razvoju novonastale države, a u poslednjoj deceniji se sve više oslanja na razvoj turizma, finansija, industrije, trgovine.

    Najveći grad je Dubai, prema poslednjem popisu ima oko 3,6 miliona stanovnika, a ujedno je i najveći turistički centar.

    Karakteristično za UAE su visoke temperature gotovo preko cele godine čime su jedna od omiljenih destinacija velikog broja turista.  


    Sunline Travel prodajna mesta

    Sunline Travel Beograd
    Beogradska 18, ulaz iz Njegoševe 11000 Beograd

    Tel. & Fax: (+381) 11 2443-000, 3285-688, 3285-988
    email: info@sunline.rs

     

     

    Novi Beograd YUBC
    Movimondo DOO
    YUBC Bulevar Mihajla Pupina 10a,lok.13
    Tel. (+381) 11 311 8790, 311 -8792, 069 3118 790

     

     

    Novi Beograd - Belville
    Mipego DOO
    Đorđa Stanojevića 11a / Lok. 3
    Tel. (+381) 11 428 02 56

     

     

    Novi Sad
    Putopis
    Cara Dušana 57
    Tel. (+381) 21 474 0868

     

    Licenca kategorije A 35, broj OTP 177/2020 od 01.02.2020.