Pronađi hotel:
  Pretraga

  Detalji ponude
  avion

  Usluga:

  Ultra all inclusive

  Soba:

  Ponuda - Royal Seginus *****
  LOKACIJA

  Lukusan hotel iz lanca Stone group, nalazi se na prestižnoj plaži Lara, 15 km udaljen od aerodroma, od centra Antalije 17 km. Otvoren je maja 2017., prostire se na 70 000m2 , poseduje gotovo sve sadržaje neophodne za kvalitetan i luksuzan odmor. Izlzi direktno na plažu, peščano šljunkovitu,

  HOTELSKA PONUDA

  Seginus glavni restoran, Universal dečiji restoran, snek restoran, bistro, patiserija, 9 a la carte restorana medju kojima su restorani  sa specijalitetima italijanske, meksičke, turske  kuhinje, Steak resoran, suši restoran, tapas restoran , 9 barova sa ponudom najrazličitijih domaćih i svetskih pića, koktela. Za odrasle goste hotel nudi glavni otvoreni bazen, polu olimpijski bazen, bazen sa Aqua parkom, bazen u kome se greje voda tokom boravka zimi, dok su najmladjim gostima na raspolaganju otvoreni bazen i bazen sa dečijim Aqua parkom, Zatvoreni bazeni za odrasle i za decu su aktivni tokom zimskog perioda. Animacije tokom čitavog dana sa raznim sportskim aktivnostima su dostupne svim uzrastima, a i prilagodjena su raznim interesovanjima.

  Dečiji klub nudi zabavu za uzraste 4-12 godina obuhvata mini košarku, bojenje , razne aktivnosti edukativne i zabavne, igre za razonodu, mini disko.

  Spa & Wellness centar je prostran i odlično opremljen, u okviru hotela su prodavnice, menjačnica, butici, juvelirnice.

  SMEŠTAJ

  Hotel poseduje ukupno 793 soba . Standardne sobe mogu biti sa pogledom na more ili na kopno, veličine 64m2, maksimalan broj gostiju 3 odrasle i jedno dete do 10 godina. Porodične sobe su veličine 80m2, sastoje se od dve odvojene prostorije i mogu da ugoste do 4 osobe.

  Sve sobe su izuzetno luksuzno opremljene, moderno dizajnirane poseduju klimu, mini bar, sef, kupatilo, balkon, SAT TV. Kupatilo poseduje fen i tuš kabinu.

  USLUGA

  Usluga je ultra all inclusive, prema hotelskim pravilima.

  U ultra all inclusive concept je uključeno

  doručak, ručak, večera, kasni doručak, noćni obrok, pića domaće proizvodnje alkoholna i bezalkoholna, neka uvozna pića, užine tokom dana prema satnici hotela, sef u sobama, mini bar u sobama koji se dnevno dopunjuje osvežavajućim napicima, pribor za kuvanje čaja i kafe u sobama. Od sportskih aktivnosti u koncep su uključeni: korišćenje teniskih terena u toku dana, iznajmljivanje reketa i loptica, stoni tenis, odbojka na plaži, fintes centar,aerobik, gimnastika u sobama, mini fudbal. Spa centar besplatno uključuje  saunu, parno kupatilo, tursko kupatilo, Jacuzzi u zimskim terminima. Na plaži i pored bazena ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Wi fi je dostupan na celoj površini hotela. Peškiri za plažu su besplatni , menjanje peškira u jednom danu se dodatno naplaćuje.

   Dodatno se plaća : svi sveže cedjeni sokovi, uvozna luksuzna pića, sva flaširana pića, usluge u a la carte restoranima, korišćenje teniskih terena u večernjim satima uz osvetljenje, časovi tenisa, svi sportovi na vodi, usluge dadilje, fizera, shoping zona, masaže, tretmani nege tela, usluge salona lepote, pranje i peglanje veša, WIFI veće brzine.

   


  Program putovanja:

  1. dan BEOGRAD – ANTALIJA – Kemer,Lara,Antalija,Belek,Side, Alanja

  Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije SunLine Travel . Poletanje za Antaliju. Sletanje na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela i smeštaj. Korišćenje usluge prema izboru. Noćenje.

  2. – 7/10//11/14. dan Kemer,Lara,Antalija,Belek,Side, Alanja

  Boravak u izabranom hotelu. Mogućnost organizovanja nekog od fakultativnih izleta.

  8/10/11/15 .dan - ANTALIJA – BEOGRAD

  Korišćenje uplaćene usluge do polaska na aerodrom.

  Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje na aerodrom u Beogradu.

  VAŽNA NAPOMENA: PASOŠI PUTNIKA MORAJU VAŽITI NAREDNIH MINIMUM ŠEST MESECI OD MOMENTA POLASKA NA PUT

  U cenu putovanja je uračunato:

  • avio prevoz na relaciji Beograd – Antalija - Beograd;
  • transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom;
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge UAI (ultra all inclusive), AI (sve uključeno) ili HB (polupansion), usluge lokalnog predstavnika agencije na destinaciji .

   

  U cenu putovanja nije uračunato:

  • avio takse ( 57.4 eur – iznos je podložan promenama do dana polaska na put, a postoji i mogućnost povećanja cene goriva o čemu bi putnici bili blagovremeno obavešteni), putno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti i posete, posebne usluge i individualni zahtevi.
  • dinarski deo aranžmana (600 dinara - odrasli; 300 dinara - deca)

   

  Važne napomene:

  - Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije.

  - Obzirom da su vremena letova podložna promenama molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put.

  - Usled promena na monetarnom tržištu agencija Sunline Travel zadržava pravo korekcije cena.

  - Uz ovaj program putovanja i cenovnik važe opšti uslovi putovanja agencije Sunline Travel od 25.0.2019. godine, koji su deo ugovora o putovanju.

  - Svi navedeni iznosi su u evrima i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnon kursu Raiffeisen banke za efektivu na dan plaćanja.

  - Klijenti su dužni da se upoznaju sa opštim uslovima putovanja agencije SunLine Travel i da svojim potpisom na prijavi ili obračunu daju saglasnost sa istim.

  - Cene za decu (prvo i drugo dete): važe samo u slučaju kada deca dele sobu sa dve odrasle osobe.

  - Popusti za decu vaze isključivo u pratnji dve odrasle osobe, prema uslovima naznačenim u tabelama.

  - Broj, vrsta, karakteristike i način posluživanja obroka dati su u detaljnim opisima UAI, AI I HB koncepta svakog hotela posebno.

  Sunline Travel prodajna mesta

  Sunline Travel Beograd
  Beogradska 18, ulaz iz Njegoševe 11000 Beograd

  Tel. & Fax: (+381) 11 2443-000, 3285-688, 3285-988
  email: info@sunline.rs

   

   

  Novi Beograd YUBC
  Movimondo DOO
  YUBC Bulevar Mihajla Pupina 10a,lok.13
  Tel. (+381) 11 311 8790, 311 -8792

   

   

  Novi Beograd - Belville
  Mipego DOO
  Đorđa Stanojevića 11a / Lok. 3
  Tel. (+381) 11 428 02 56

   

   

  Novi Sad
  Putopis
  Cara Dušana 57
  Tel. (+381) 21 474 0868

   

  LICENCA br. OTP 13/2010 OD 28.10.2010