Pronađi hotel:
  Pretraga

  VAŽNO OBAVEŠTENJE – INFOMACIJE O ARANŽMANIMA ZA LETO 2020 

  Poštovani putnici,

  Obaveštavamo vas da su sva ugovorena turistička putovanja sa datumom polaska do 30.06.2020. otkazana, usled opšte poznatih okolnosti i nemogućnosti realizacije.

  Za putnike koji su turistička putovanja ugovorili zaključno sa 15.03.2020. godine, bez obzira na period realizacije, a nisu ih realizovali usled okolnosti koje su prouzrokovane bolešću COVID-19 izazvane korona virusom SARS CoV-2, ili otkazuju putovanje za 2020 godinu, primenjuje se Uredba o ponudi zamenskog putovanja ("Službeni glasnik RS", br. 63/2020 od 30.4.2020. godine) uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog iznosa za putovanje, koja se može iskoristiti najkasnije do 31.12.2021. godine. Ukoliko se putnik odluči za povraćaj iznosa koji je uplatio za nerealizovano, otkazano ili neiskorišćeno zamensko putovanje, organizator putovanja će izvršiti povraćaj uplaćenih sredstava u zakonskom roku od 14 dana, počevši od 01.01.2022. god.

  Programi koji su trenutno objavljeni na našem sajtu informativnog su karaktera i važili su do 15.03.2020. godine. Radimo na obnavljanju naše ponude, usaglašavanju i usklađivanju svih protokola i procedura.

  Informacije se menjaju iz dana u dan, a mi želimo da sa novom ponudom budu obuhvaćeni svi neophodni detalji, kako bi naši putnici na svoja putovanja krenuli sa pravim informacijama i bez briga. Bićete obavešteni čim se ponuda nađe u prodaji i sa izuzetnom pažnjom ćemo se posvetiti svakom od naših putnika.

  Molimo vas za još malo strpljenja i razumevanja uz nadu da ćemo uskoro moći sigurno i bezbedno da putujemo.

  Srdačan pozdrav, Sunline Travel doo

  Opšte informacije u ovom trenutku vezane za stanje na destinacijama iz naše ponude: link info  Detalji ponude
  avion

  Usluga:

  Ultra all inclusive

  Soba:

  Ponuda - Delphin BE Grand Resort *****
  LOKACIJA:   Najnoviji hotel iz lanca Delphin, nalazi se na samoj plaži. Nekadašnji Rixos Lares, od centra Antalije je udaljen 15 km a od aerodroma 10 km.

  HOTELSKA PONUDA: U svom sastavu hotel ima glavni restoran, 5 a la carte restorana (italijanski, meksički, turski, riblji i kineski specijalizovan za jela dalekog istoka), bar na plaži, 8 barova od kojih jedan služi lagane obroke u toku dana. Od dodatnih sadržaja hotel ima shoping centar, internet centar, menjačnicu, frizerski salon i rent a car službu. Preporuka je za sve uzraste, posebno za porodice sa decom. Gostima su na raspolaganju zatvoreni i otvoreni bazen kao i otvoreni bazen za decu. Spoljašnji kompleks bazena prostire se na 5600 m2 od kojih jedan ima manji aqua park sa 3 vodena tobogana. Spa centar u ponudi ima tursko kupatilo, saunu i različite vrste masaža. Ljubiteljima aktivnog odmora hotel nudi 2 fitnes centra, fudbalksi teren, 6 teniskih terena, boćanje, pikado, akvabik, kuglanje i pojedine sportove na vodi. Za najmlađe goste u ponudi hotela nalazi se mini klub u čijem je sastavu igraonica, mini bioskop, luna park, mini disco, a tu je i poseban tim animatora. Za goste hote,la ležaljke i suncobrani su besplatni.

  SMEŠTAJ:  Hotel ima ukupno 534 soba. U našoj ponudi se nalaze standardne sobe BE TRENDY, ima ih ukupno 313, svaka je 35m2, pogodne su za smeštaj do 3 odrasle osobe i jednog deteta do 15 god, BE LARGE veličine 42m2, takodje je dozvoljen smeštaj do 3 odrasle osobe i jednog deteta do 15 god. Porodične sobe u našoj ponudi su BE FAMILY A , 56m2 , sastaoje se iz dve odvojene sobe, BE FAMILY LOFT koje se takodje sastoje od dve odvojene prostorije, površine 70m2. U oba tipa porodičnih soba moguće je smestiti do 4 odrasle osobe i jedno dete do 15 godina.

  Sve sobe su izuzetno moderno dizajnirane, poseduju mini bar, sef, balkon, satelitsku TV, klimatizovane su, poseduju pribor za kuvanje čaja i kafe.

  USLUGA: UAI - ultra all inclusive.

  U konept je uključeno: doručak, kasni doručak, lučak, večera, noćni obrok, a la carte restorani tokom boravka jedna poseta je besplatna – uz predhodnu rezervaciju, lokalna alkoholna pića, bezalkoholan i neka uvozna pića, sveže cedjeni sokovi, mini bar u sobama koji se svakog dana dopunjuju vodom, sokovima, pivom, vinom, vodom, korišćenje teniskih terena, aerobik, gimnastika, step, pikado. Spa centar besplatno nudi usluge turskog kupatiloa, saune, partnog kupatila.Fitnes centar u kome su organizovani pilates časovi, teretana, deo za kardio program. Gosti mogu učestovati u večernjim shou programima, turnirima na bazenu, animaicijama a organizovan je i disko.

  Za najmladje je obezbedjen lunapark, Aquapark sa 7 tobogana dok je Aquapark za odrasle opremljen sa 9 tobogana. Dečiji mini klub je organizovan tokom letnje sezone, a za odrasle mirni deo na plaži , bez animacija.

  Dodatno se naplaćuju: jela i pića van vremena predivdjenog za koncept, luksuzna uvozna pića,  igraonica sa Sony PS , kuglana, bilijar, stoni fudbal, tretmani tela i lica u Wellness centru, usluge salona kozmetičkog, kupanje u kleopatrinom mleku. Na plaži se dodatno naplaćuju sportovi na vodi. Časovi tenisa.


  Wifi je dostupan u hotelu na celoj površini i besplatan je .


  Program putovanja:

  1. dan BEOGRAD – ANTALIJA – Kemer,Lara,Antalija,Belek,Side, Alanja

  Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera agencije SunLine Travel . Poletanje za Antaliju. Sletanje na aerodrom u Antaliji. Transfer do hotela i smeštaj. Korišćenje usluge prema izboru. Noćenje.

  2. – 7/10//11/14. dan Kemer,Lara,Antalija,Belek,Side, Alanja

  Boravak u izabranom hotelu. Mogućnost organizovanja nekog od fakultativnih izleta.

  8/10/11/15 .dan - ANTALIJA – BEOGRAD

  Korišćenje uplaćene usluge do polaska na aerodrom.

  Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje na aerodrom u Beogradu.

  VAŽNA NAPOMENA: PASOŠI PUTNIKA MORAJU VAŽITI NAREDNIH MINIMUM ŠEST MESECI OD MOMENTA POLASKA NA PUT

  U cenu putovanja je uračunato:

  • avio prevoz na relaciji Beograd – Antalija - Beograd;
  • transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom;
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge UAI (ultra all inclusive), AI (sve uključeno) ili HB (polupansion), usluge lokalnog predstavnika agencije na destinacij
  • avio takse 37.4 eur (iznos je podložan promenama do dana polaska na put, a postoji i mogućnost povećanja cene goriva o čemu bi putnici bili blagovremeno obavešteni)
  • dinarski deo aranžmana (600 dinara - odrasli; 300 dinara - deca).

   

  U cenu putovanja nije uračunato:

   

  •  putno zdravstveno osiguranje
  •  fakultativni izleti i posete
  •  posebne usluge i individualni zahtevi

   

  Važne napomene:

  - Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije.

  - Obzirom da su vremena letova podložna promenama molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put.

  - Usled promena na monetarnom tržištu agencija Sunline Travel zadržava pravo korekcije cena.

  - Svi navedeni iznosi su u evrima i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

  - Klijenti su dužni da se upoznaju sa programom i opštim uslovima putovanja agencije SunLine Travel i da svojim potpisom na prijavi ili obračunu daju saglasnost sa istim.

  - Cene za decu (prvo i drugo dete): važe samo u slučaju kada deca dele sobu sa dve odrasle osobe.

  - Popusti za decu vaze isključivo u pratnji dve odrasle osobe, prema uslovima naznačenim u tabelama.

  - Broj, vrsta, karakteristike i način posluživanja obroka dati su u detaljnim opisima UAI, AI I HB koncepta svakog hotela posebno.

   

  Organizator putovanja Sunline Travel d.o.o
  Licenca br: OTP 13/2010.
  GARANCIJA PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14,
  po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0129/2019 od 26.09.2019.god., polisa osiguranja
  Broj 300060987 od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad” u visini od 300.000.00 evra

  Sunline Travel prodajna mesta

  Sunline Travel Beograd
  Beogradska 18, ulaz iz Njegoševe 11000 Beograd

  Tel. & Fax: (+381) 11 2443-000, 3285-688, 3285-988
  email: info@sunline.rs

   

   

  Novi Beograd YUBC
  Movimondo DOO
  YUBC Bulevar Mihajla Pupina 10a,lok.13
  Tel. (+381) 11 311 8790, 311 -8792

   

   

  Novi Beograd - Belville
  Mipego DOO
  Đorđa Stanojevića 11a / Lok. 3
  Tel. (+381) 11 428 02 56

   

   

  Novi Sad
  Putopis
  Cara Dušana 57
  Tel. (+381) 21 474 0868

   

  Licenca kategorije A 35, broj OTP 177/2020 od 01.02.2020.