Usluga:

Ultra all inclusive

Soba:

Ponuda - Crystal Paraiso Verde Resort *****
web: www.crystalhotels.com.tr

Holidaycheck: 89%

SunLine Travel: 4*+

LOKACIJA

Hotel se nalazi u regiji Bogazkent na oko 25km od centra Beleka, 40km od aerodroma Antalija i 400m od privatne peščane plaže do koje u određenim periodima saobraća hotelski šatl. Otvoren je 2004.godine i zauzima površinu od 42.000m2. Kompleks se sastoji od 8 petospratnih  i 3 dvospratne zgrade u kojima je organizovan smeštaj.

HOTELSKA PONUDA

Glavni restoran ''Crystal'', 4 a la carte restorana (italijanski, riblji, turski i meksički uz prethodno obaveznu rezervaciju), 7 barova, diskoteka, otvoreni i zatvoreni bazen, akva park, dečije igralište, dečiji klub, ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu, peškiri za plažu (uz depozit),  tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, mini fudbal, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, animacije, bioskop, klub za najmlađe (4-12godina), a uz doplatu: doktor, čuvanje dece, frizer, telefon, faks, šoping centar, rent a car, internet corner, kompjuterske igre, wifi u sobama, osvetljenje za teniske terene, sportovi na vodi, salon lepote, masaža, kuglanje, bilijar, bilijar, kuglanje, golf, room service, vešeraj.

SMEŠTAJ

Hotel raspolaže sa ukupno 670 soba i 1612 ležajeva, od kojih je 470 standardnih i 148 porodičnih soba, kao i 50 porodičnih soba sa krevetom na sprat. Sve standradne sobe poseduju: klimu, mini bar, sef, telefon, WiFi, kupatilo sa kadom, fen za kosu, balkon ili terasu.

USLUGA

Usluga je na bazi ultimate all inclusive, prema hotelskim pravilima.

 

U koncept je uključeno:

Doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera, pića domoće proizvodnje alkoholna I bezalkoholna I neka uvozna, kafa, čaj, korišćenje fitnes centra, časova aerobika, stoni tenis, bilijar, pilates, boćanje, odbojka na plaži, aerobic, teniski tereni, zumba, setp aerobic, korišćenje fudbalskog terena, igraonica, sauna, tursko kupatilo , po jedan obrok u A la carte restoranu uz rezervaciju, ležaljke I suncobrani na plaži I pored bazena.

 Dodatno se naplaćuje:

Obroci van termina predvidjenog za uai koncept, pića uvozna luksuzna i flaširana pića, sportovi na vodi, masaže, tretmani lepote, parno kupatilo, sauna, prodavnice, usluge doktora, pranje I peglanje veša, frizer, fotograf , teniska oprema, usluge SPA centra I salona lepote, 

 


Program putovanja:

AIR SERBIA - ANTALIJA

 1. Prvi dan BEOGRAD – Antalija

Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" kod šaltera agencije SunLine Travel . Poletanje za Antaliju, čarter let kompanije Air Serbia. Sletanje na aerodrom u Antaliji.

Transfer do hotela.  Smeštaj. Noćenje.

 1. Drugi do pretposlednjeg dana Antalija. Boravak u hotelu i korišćenje odabrane usluge iz cenovnika.
 2. Poslednji dan Antalija – BEOGRAD

Napuštanje hotela u zavisnosti od hotelskih pravila i reda letenja. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd, čarter let kompanije Air Serbia. Sletanje u Beograd.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd - Antalija- Beograd,
 • Aerodromske takse 37.4 evra i iznos je podložan promenama do dana polaska na put, a postoji i mogućnost povećanja cene goriva o čemu bi putnici bili blagovremeno obavešteni.
 • transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom;
 • smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge AI (sve uključeno) ili HB (polupansion),
 • usluge lokalnog predstavnika agencije

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

 • putno zdravstveno osiguranje
 • fakultativni izleti i posete
 • posebne usluge i individualni zahtevi

Važne napomene:

- Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije.

- S’obzirom da su vremena letova podložna promenama molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put.

- Usled promena na monetarnom tržištu agencija Sunline Travel zadržava pravo korekcije cena.

- uz ovaj program putovanja i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja koji vaze

- svi navedeni iznosi izrazeni su u evrima, a plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po zvanicnom srednjem kursu NBS

- Klijenti su dužni da se upoznaju sa opštim uslovima putovanja agencije SunLine Travel i da svojim potpisom na prijavi ili obračunu daju saglasnost sa istim

 Način plaćanja:

- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% ukupne cene aranžmana prilikom  prijavljivanja, ostatak najkasnije petnaest dana pred početak putovanja.

- platnim karticama

- čekovima građana na 6 mesečnih rata

- mogućnost plaćanja na 3 ili 6 mesečnih rata kreditnim karticama Komercijalne banke

 Uslovi:

- cene za decu (prvo i drugo dete)  važe samo u slučaju  kada deca dele sobu sa dve odrasle osobe

- Cena za treću odraslu osobu: važe za treću i četvrtu odraslu osobu kada dele sobu sa još dve odrasle osobe, za dete koje deli sobu sa jednom odraslom osobom i dvoje dece koje koriste zasebnu sobu

- Popusti za decu važe isključivo u pratnji dve odrasle osobe, prema uslovima naznačenim u cenovnicima

Broj, vrsta, karakteristike i način posluživanja obroka dati su u detaljnim opisima AI i HB koncepta svakog hotela posebno.

VAŽNA NAPOMENA: PASOŠI PUTNIKA MORAJU VAŽITI MINIMUM  NAREDNIH ŠEST MESECI OD MOMENTA POLASKA NA PUT                                              

Organizator putovanja Sunline Travel d.o.o Beograd, Beogradska 18 MB : 17463977

Licenca kategorije A br OTP 62/2022. od 07.06.2022.

Garancija putovanja za kategoriju licence A br OTP 62/2022 od 07.06.2022. u visini od 100.000,00 evra po bankarskoj garanciji br 265 - 60 - 16269 - 61 od 08.06.2021. (aneks garancije od 01.06.2022.) davaoca garancije Raiffeisen banka AD

Primalac bankarske garancije i davalac saglasnosti je Nacionalna asocijacija turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja i saglasnosti za izdavanje bankarske garancije broj 011 /2023 od 14.03. 2023.god.