Usluga:

Ultra all inclusive

Soba:

Ponuda - Marti Myra Hotel *****
Holidaycheck: 88%                       http://www.marti.com.tr/

SunLine Travel: 4+*

LOKACIJA

Porodični hotel se nalazi u Tekirovi, 17 km udaljen od Kemera. Izlazi direktno na peščano šljunkovitu plažu , obala sa kristalno čistim morem je nosilac „plave zastave“ – priznanja za kvalitet i čistoću. Grad Antalija je udaljen 60km,  aerodrom 70km.  Hotelski kompleks je okružen gustom borovom šumom, oko 1600 borova , hotelska plaža je dugačka 285m. Preporuka za miran odmor . Pogodan za porodice sa malom decom !

HOTELSKA PONUDA

Glavni restoran sa zatvorenim delom i velikom terasom, Phaselis restoran na plaži, Myra a La Turca restoran sa specijalitetima otomanske i turske kuhinje, Casa Myra restoran sa specijalitetim italijanske kuhinje, restoran dalekoistočne kuhinje Baharat Bazaar Restoran, Chimaria snek restoran, 6 barova medju kojima su bar na plaži, bar u lobiju, disko bar, 7 otvorenih bazena, zatvoreni bazen, dečiji bazen, Aquapark, dnevne i noćne animacije, sportski centar, 3 teniska terena, stoni tenis, sportovi na vodi: nemotorizovani i motorizovani, škola ronjenja, besplatni peškiri za plažu, ležaljke i suncobrani, servis sa pranje i peglanje veša, doktor, prodavnice, zlatara, butici, Spa centar sa uslugama masaže, tursko kupatilo .

SMEŠTAJ

Na raspolaganju je ukupno 551 soba, u našoj ponudi se nalaze superior sobe, superior deluxe sobe, porodične sobe superior i superior deluxe – obe se sastoje od 2 spavaće sobe i jednog kupatila. Sve sobe su veoma ukusno i moderno opremljene, klimatizovane su, poseduju mini bar u kome se nalaze sokovi i voda, sef, balkon, satelitsku TV, telefonsku liniju, balkon, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom i fenom.

USLUGA

Usluga je ultra all inclusive po hotelskim pravilima. 


Program putovanja:

AIR SERBIA - ANTALIJA

 1. Prvi dan BEOGRAD – Antalija

Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" kod šaltera agencije SunLine Travel . Poletanje za Antaliju, čarter let kompanije Air Serbia. Sletanje na aerodrom u Antaliji.

Transfer do hotela.  Smeštaj. Noćenje.

 1. Drugi do pretposlednjeg dana Antalija. Boravak u hotelu i korišćenje odabrane usluge iz cenovnika.
 2. Poslednji dan Antalija – BEOGRAD

Napuštanje hotela u zavisnosti od hotelskih pravila i reda letenja. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd, čarter let kompanije Air Serbia. Sletanje u Beograd.

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd - Antalija- Beograd,
 • Aerodromske takse 37.4 evra i iznos je podložan promenama do dana polaska na put, a postoji i mogućnost povećanja cene goriva o čemu bi putnici bili blagovremeno obavešteni. Doplata za gorivo YQ taksa 55 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu.
 • transfer na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom;
 • smeštaj u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge AI (sve uključeno) ili HB (polupansion),
 • usluge lokalnog predstavnika agencije

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

 • putno zdravstveno osiguranje
 • fakultativni izleti i posete
 • posebne usluge i individualni zahtevi

Važne napomene:

- Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije.

- S’obzirom da su vremena letova podložna promenama molimo putnike da tačan red letenja provere 24h pre polaska na put.

- Usled promena na monetarnom tržištu agencija Sunline Travel zadržava pravo korekcije cena.

- uz ovaj program putovanja i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja koji vaze

- svi navedeni iznosi izrazeni su u evrima, a plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti, po zvanicnom srednjem kursu NBS

- Klijenti su dužni da se upoznaju sa opštim uslovima putovanja agencije SunLine Travel i da svojim potpisom na prijavi ili obračunu daju saglasnost sa istim

 Način plaćanja:

- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% ukupne cene aranžmana prilikom  prijavljivanja, ostatak najkasnije petnaest dana pred početak putovanja.

- platnim karticama

- čekovima građana na 6 mesečnih rata

- mogućnost plaćanja na 3 ili 6 mesečnih rata kreditnim karticama Komercijalne banke

 Uslovi:

- cene za decu (prvo i drugo dete)  važe samo u slučaju  kada deca dele sobu sa dve odrasle osobe

- Cena za treću odraslu osobu: važe za treću i četvrtu odraslu osobu kada dele sobu sa još dve odrasle osobe, za dete koje deli sobu sa jednom odraslom osobom i dvoje dece koje koriste zasebnu sobu

- Popusti za decu važe isključivo u pratnji dve odrasle osobe, prema uslovima naznačenim u cenovnicima

Broj, vrsta, karakteristike i način posluživanja obroka dati su u detaljnim opisima AI i HB koncepta svakog hotela posebno.

VAŽNA NAPOMENA: PASOŠI PUTNIKA MORAJU VAŽITI NAREDNIH MINIMUM ŠEST MESECI OD MOMENTA POLASKA NA PUT                                              

Organizator putovanja Sunline Travel d.o.o Beograd, Beogradska 18 MB : 17463977

Licenca kategorije A br OTP 62/2022. od 07.06.2022.

Garancija putovanja za kategoriju licence A br OTP 62/2022 od 07.06.2022. u visini od 100.000,00 evra po bankarskoj garanciji br 265 - 60 - 16269 - 61 od 08.06.2021. (aneks garancije od 01.06.2022.) davaoca garancije Raiffeisen banka AD

Primalac bankarske garancije i davalac saglasnosti je Nacionalna asocijacija turističkih agencija PU "YUTA", Beograd, ul.Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja i saglasnosti za izdavanje bankarske garancije broj 022 / 2022 od 18.04.2022.g.